De 7 voordelen van een Digitale Prothese

Experts Leon en Edwin van Tandprothetische praktijk van der Male vertellen u er alles over:

 

Herkent u de angst voor de overstap naar een kunstgebit? Of wilt u uw huidige gebitsprothese laten vervangen, maar durft u niet? Dan heeft u vast nog geen kennis gemaakt met de digitale prothese. Dankzij deze nieuwe technieken is de behandeling comfortabeler en efficiënter dan ooit te voren. Wij hebben al meer dan 3000 mensen aan een digitale prothese geholpen. Met als resultaat een zorgeloze glimlach! Ontdek nu alle voordelen:

 

1. Comfortabele behandeling voor mensen met angst

Bent u angstig om over te stappen op een kunstgebit? Of wilt u een nieuw kunstgebit maar heeft u eerder slechte ervaringen gehad? Dan is de overstap op een digitale prothese perfect voor u. Dankzij de nieuwste technieken is de behandeling een stuk sneller en comfortabeler. Zelfs de meest angstige patiënten lopen bij ons met een zorgeloze glimlach de deur uit!

 

2. Een nieuw kunstgebit in slechts 2 tot 4 afspraken (!)

Door het gebruik van de nieuwste technieken hebben wij in plaats van 5 tot 6 slechts 2 tot 4 afspraken voor een nieuw kunstgebit nodig. Tijdens de eerste afspraak scannen we uw mond en stemmen we uw wensen af, om vervolgens uw nieuwe kunstgebit te creëren die u de tweede of derde afspraak al op kunt komen halen! Mocht het kunstgebit nog niet helemaal naar wens zijn plannen we nog een extra vierde afspraak in.

 

3. Happen in klei is verleden tijd

Veel mensen vinden het happen in klei een hele oncomfortabele ervaring. Soms blijven er zelfs tanden of kiezen die al een beetje los zaten achter in de afdruk. Geen zorgen, bij ons hoeft u niet te happen. Wij maken gebruik van een 3D-mondscanner waardoor happen verleden tijd is. Dit maakt de behandeling comfortabel voor iedereen!

(Let op: op dit moment is dit enkel mogelijk bij onze locatie in Zwijndrecht)

 

4. Altijd een optimale pasvorm door nauwkeurige 3D-mondscan

De 3D-mondscanner zorgt er niet alleen voor dat happen verleden tijd is. De 3D-mondscanner brengt de situatie van uw gebit tot in de kleinste details in beeld en is hierdoor super nauwkeurig. Hierdoor kunnen wij u altijd een optimale pasvorm garanderen!

 

5. Minder kans op zwarte randjes

Doordat een digitale prothese uit één geheel bestaat en de tanden hier niet los ingezet worden is er minder kans op randjes of kiertjes. Hierdoor zal er minder vuil achterblijven en heeft u dus minder last van zwarte randjes. Daarnaast wordt het kunststof gezandstraald zodat alle vettigheid eraf gaat en vuil minder snel blijft plakken.

 

6. Een kunstgebit geheel naar uw wensen

De kleuren en tandvormen met een digitale prothese zijn oneindig. Hierdoor kunnen wij ook een kunstgebit maken dat op uw eigen gebit lijkt. Zo ziet niemand dat u een kunstgebit draagt! Indien gewenst kunnen we de prothese natuurlijk ook een gehele nieuwe uitstraling geven.

 

7. Minder kans op beschadigingen en breuken

Alle digitale protheses die wij maken zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Hierdoor heeft u minder kans op beschadigingen en breuken. Daarnaast bestaat de prothese uit één geheel, zo heeft u minder kans dat een tand van de prothese uitvalt of breekt.

Overweegt u ook de stap naar een digitale prothese?

Meld u aan via onderstaande button voor een gratis kennismaking in een van onze vestigingen in Dordrecht of Zwijndrecht:

Van der Male Tandprothetiek - Edwin van der Male

‘We zijn overgestapt op de digitale prothese. Met deze nieuwe technieken kunnen wij niet alleen een stuk efficiënter werken, maar is de behandeling ook een stuk comfortabeler voor de patiënt. Veel mensen zijn nogal angstig voor een nieuw kunstgebit. Met dit fijne behandeltraject lopen zelfs de meest angstige patiënten met een glimlach de deur uit. Wij zweren bij een digitale prothese! U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking’

 

Edwin van der Male, Eigenaar en Tandprotheticus TPP van der Male

Wat klanten over ons zeggen:

Uw voordelen bij Van der Male

Doorverwijzing nieuw gebit niet nodig
Happen in klei verleden tijd

Dankzij onze nieuwste technieken is happen verleden tijd. In plaats daarvan maken wij gebruik van een nauwkeurige mondscanner.

het digitale kunstgebit
Snelle behandeling

Bij ons heeft u al een nieuwe gebitsprothese in slechts 2 tot 4 afspraken!

nieuw kunstgebit of gedeeltelijke prothese
Gespecialiseerd in mensen met angst

Bent u angstig voor een behandeling? Geen zorgen! Wij zorgen dat de behandeling voor u zo comfortabel mogelijk is.

gratis advies en informatie
Uw specialist sinds 22 jaar

Ons team van experts heeft al 22 jaar ervaring met het verzorgen van de best passende gebitsprotheses.

Neem contact met ons op!

    Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen of een ​​afspraak te maken.

    Zie ook onze privacyverklaring.