Kunstgebit Opvullen

Mijn Kunstgebit zit los. Wat nu?

 

Wanneer uw kunstgebit los zit is uw kaak waarschijnlijk geslonken. Het opvullen van een kunstgebit noemen wij ook wel een rebasing. Een rebasing is noodzakelijk omdat uw tandvlees en kaakbot in de loop van de tijd veranderen (slinken), waardoor uw prothese niet meer goed past.

 

Uw Kunstgebit laten opvullen (Rebasing)

 

Een rebasing van uw gebitsprothese zorg ervoor dat uw prothese weer comfortabel aanvoelt en goed past. Een rebasing is een opvulling van de onderkant van uw prothese, het gedeelte dat in contact komt met uw tandvlees. Wij constateren de ruimte tussen uw kaak en uw kunstgebit. Deze ruimte wordt opgevuld zodat uw kunstgebit weer perfect aansluit. Hierdoor zit uw kunstgebit veel vaster in de mond en ervaart u meer draagcomfort.

 

Het is belangrijk om regelmatig uw gebitsprothese te laten controleren op een juiste pasvorm en te laten aanpassen indien nodig. Een goed passende prothese is niet alleen comfortabeler, maar kan ook uw spraak, kauw- en eetfunctie verbeteren.

 

Als u denkt dat uw gebitsprothese aan een rebasing toe is kunt u zich aanmelden voor een Gratis Kunstgebit Check-up bij ons in de praktijk. Wij kunnen dan beoordelen of een rebasing nodig is. We zorgen er sowieso voor dat u weer met een zorgeloze glimlach de deur uit loopt!

 

Ontdek nu nog meer voordelen:

Voordelen van uw Kunstgebit opvullen bij TPP van der Male:

 

Kunstgebit dezelfde dag nog opgevuld

Gratis polijsten van uw kunstgebit

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars

U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing!

Kunstgebit Reparatie Dordrecht en Zwijndrecht

Verzeker nu uw plek voor een Gratis Kunstgebit Check-up!

Klik op onderstaande button om uw plek voor een Gratis Kunstgebit Check-up te verzekeren. Een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met up op!

Wat klanten over ons zeggen:

Neem contact met ons op!

    Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen of een ​​afspraak te maken.

    Zie ook onze privacyverklaring.