Kunstgebit Reparatie

Oorzaken van een kapot of beschadigd Kunstgebit

 

Een kunstgebit is gemaakt van sterk kunsthars, toch kan deze door verschillende oorzaken beschadigen. Wanneer de gebitsprothese valt is er kans dat er een stukje afbreekt of dat de prothese door midden. Wanneer uw prothese niet goed in uw mond past is er ook kans op beschadigingen. Wanneer er te veel spanning op de prothese komt kunnen er kleine scheurtjes of barstjes ontstaan. Alle gebitsprotheses bij van der Male worden volgens de nieuwste technieken en hoge kwaliteit materiaal gemaakt, hierdoor is de kans op beschadiging aanzienlijk minder.

 

Een Kunstgebit Reparatie laten uitvoeren

 

Mocht uw kunstgebit toch beschadigd zijn is het belangrijk dat u deze zelf nooit probeert te repareren. Hierdoor kan uw kunstgebit namelijk nog meer beschadigen. Voor een reparatie kunt u terecht bij onze praktijken in Dordrecht en Zwijndrecht. Uw kunstgebit wordt dezelfde dag nog gerepareerd, zodat u niet lang zonder kunstgebit hoeft te lopen. Ontdek nu nog meer voordelen:

Voordelen van een Kunstgebit Reparatie bij TPP van der Male:

 

Kunstgebit dezelfde dag nog gerepareerd

Gratis polijsten van uw kunstgebit

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars

U kunt bij ons terecht zonder doorverwijzing!

Kunstgebit Reparatie Dordrecht en Zwijndrecht

Verzeker nu uw plek voor een Gratis Kunstgebit Check-up!

Klik op onderstaande button om uw plek voor een Gratis Kunstgebit Check-up te verzekeren. Een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met up op!

Wat klanten over ons zeggen:

Neem contact met ons op!

    Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen of een ​​afspraak te maken.

    Zie ook onze privacyverklaring.