Onze praktijk

Tandprothetische praktijk Van der Male, waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

 

Wij zijn een allround laboratorium voor tandtechniek gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige gebitsprotheses. Onze praktijk werkt volgens de allernieuwste technieken en met de beste materialen. Of het nu gaat om reparatie van uw huidige kunstgebit of het maken van een nieuwe gebitsprothese, wij zijn het beste adres voor een mooi, sterk en goed passend gebit.

Van der Male Tandprothetiek - Edwin van der Male
Edwin van der Male

Na zijn afstuderen in 2001 als tandprothetici is Edwin van der Male in 2009 gestart met zijn praktijk in Zwijndrecht. Sinds 2019 is er ook een tweede praktijk geopend in Dordrecht.

 

Edwin is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses. Hij doet dit met veel geduld en aandacht voor de patiënt. Edwin heeft liefde voor zijn vak en streeft daarbij naar perfectie. Regelmatig is hij te vinden in het atelier gebogen over een prothese. Edwin is bedreven in het handmatig vervaardigen van een perfect passende prothese en is daarnaast geïnteresseerd in nieuwe technologie die zijn werk ondersteunt.

 

Voor zijn klanten is Edwin een rustige, betrokken en bevlogen vakman.

Van der Male Tandprothetiek - Team
Ester Kiers

Uw eerste aanspreekpunt in onze praktijk is Ester Kiers. U kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken, informatie over de behandeling of vergoeding van uw verzekeraar, vragen over uw factuur en andere vragen.

 

Ester brengt een glimlach en energie naar de praktijk. Ze is zeer klantgericht en staat voor iedereen klaar. Esters betrokkenheid bij de praktijk maakt dat ze regelmatig met goede ideeën zorgt voor het verder aanscherpen van onze dienstverlening. Dat onze klanten met een goed gevoel en brede glimlach onze praktijk bezoeken is wat bij Ester voorop staat.

 

Voor onze klanten is Ester een aanspreekpunt bij wie zij altijd terecht kunnen.

Van der Male Tandprothetiek - Team
Leon Diependaal

Leon is afgestudeerd tandprotheticus. Hij is voornamelijk werkzaam in de praktijk in Dordrecht, maar ook wel eens te vinden in Zwijndrecht. Leon is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van alle soorten gebitsprotheses.

Leon gaat voor 100% klanttevredenheid en zorgt er voor dat alle klanten met een mooie nieuwe glimlach de deur uit lopen!

Wat klanten van ons vinden

ISO gecertificeerd

 

Wij zijn ONT-branche gecertificeerd op basis van de NEN-ISO 9001 norm.

 

Dit houdt in dat:

 

  • Er in onze praktijk geprotocolleerd wordt gewerkt.
  • Er in de praktijk wordt voldaan aan alle relevante wet- en regelgeving.
  • De opleidingen van al onze medewerkers voldoen aan de laatste eisen vanuit de mondzorg.
  • De praktijk goed gestructureerd is en voldoet aan de laatste eisen op het gebied van hygiëne en infectiepreventie.
Van der Male Tandprothetiek - ISO 9001 Gecertificeerd